Lauseenvastikeharjoitus

Täydennä sananloppu oikeassa muodossa

Lahden pahoinpitelijä on ehkä tuore isä

Perjantaina aamuyöllä Lahden Vapaudenkadulla tapahtu törkeän pahoinpitelyn tekijää ei ole saatu selville. Keski-ikäinen mies sai vakavia vammoja, kun hän kaatui ja löi päänsä katuun. Hänen tilansa on edelleen vakava kallovammojen takia. Poliisi kaipaa nyt yleisön apua vakavan rikoksen selvittämiseksi.

Ravintolan asiakkaiden mukaan pahoinpitelijä oli istunut padasjokelaisten pöydässä. Poliisi toivoo näiden padasjokelaisten tai heistä tietä ottavan yhteyttä poliisiin. Juuri ennen pahoinpitelyä noin 25-vuotias nainen rauhoitteli tekijää, että hänen on rauhoitu, kun hänelle on syntynyt lapsikin. Poliisin mukaan on siis todennäköistä, että pahoinpitelijä on vastikään syntyne lapsen isä. Poliisi ei ole tavoittanut miestä rauhoitel naista ja pyytää myös hänestä tietä ottamaan yhteyttä poliisiin.
Ravintolan edustalla oli tekohetkellä noin kymmenen henkilöä. Myös heidän pyydetään otta yhteyttä poliisiin.

Pahoinpitely tapahtui kello hieman ennen aamuneljää Dublin Irish Pubin edustalla. Lyöjä on noin 30-vuotias mies, joka on noin 175 senttiä pitkä ja vartaloltaan hoikka. Hänen hiuksensa ovat tummat, lyhyet ja siistit. Hänellä oli yllään suunnilleen polveen ulottu tumma villakankainen takki, jonka takana on halkio.

Mies poistui kävellen rikospaikalta Vapaudenkatua pitkin Vesijärvenkadun suuntaan. Mies ylitti Vesijärvenkadun ja jatkoi matkaansa kohti hotelli Cumulusta.

Poliisi kertoo kuulustel kaikki tavoittamansa henkilöt, jotka tietävät tapahtumat. Heidän anta tiedot eivät ole kuitenkaan johtaneet tapauksen ratkaisuun. Pahoinpitelyn uhri on nyt hoidet sairaalassa Tampereella. Vihjeet padasjokelaisista ja muista asiasta tietä pyydetään soittamaan tietonsa numeroon 071 873 7535.

ESS 25.10.2010
Lue uutinen tästä