Lataa esite In English


Tervetuloa Sandboxiin!

Sandbox oppimispeleissä rakennetaan omakotitalo Suomen rakentamisstandardien mukaisesti. Peleissä tilanteet, määräykset, olosuhteet ja ongelmat ovat todellisia ja kuvastavat oikeita tilanteita työmaalla niin tarkasti kuin mahdollista.

Sandbox I:ssa tehdään talolle perustukset ja Sandbox II:ssa rakennetaan talo kattoon saakka.


Sandbox I

Rakenna perustukset omakotitalolle mukaansatempaavassa Sandbox pelissä. Pelaaminen tapahtuu suomalaisessa realXtend virtuaaliympäristössä.

Lue lisää & lataa peli


Tavoite?

Pelin tavoite on havainnollistaa omakotitalon perustuksen rakentamisen eri päävaiheet palaajalle. Rakentaminen kolmiulotteisessa ympäristössä on loistava tapa oppia mitä omakotitalon rakentaminen vaatii. Kuvitteellisessa ympäristössä on myös turvallista tehdä virheitä ja oppia niistä ennen kun lähtee oikealle työmaalle.

Kenelle?

Pelin kohderyhmä on rakennusalaa opiskelevat oppilaat ja opettajat sekä rakennusalasta kiinnostuneet henkilöt.
Sandbox II

Rakenna omakotitalo perustuksista kattoon saakkaa Sandbox2 -pelissä. Pelaaminen tapahtuu suomalaisessa realXtend virtuaaliympäristössä.

Lue lisää Sandbox II:sta

Sandbox2 oppimispeli on jatkoa Sandbox oppimispelille. Pelissä jatketaan siitä mihin Sandbox jäi eli omakotitalon rakentaminen perustuksista kattoon saakka. Vaiheita pelistä löytyy 11, jotka käydään läpi vaihe vaiheelta. Peliä voidaan pelata joko yksin tai parin kanssa kaksinpelinä. Peliin voi myös liittyä tarkkailijoita, seuraamaan pelaajien suoritusta.


Tavoite?

Pelin tavoite on havainnollistaa talonrakentamisen eri päävaiheet palaajalle. Talonrakentaminen kolmiulotteisessa ympäristössä on loistava tapa oppia mitä omakotitalon rakentaminen vaatii.

Kuvitteellisessa ympäristössä on myös turvallista tehdä virheitä ja oppia niistä ennen kun lähtee oikealle työmaalle.

Kenelle?

Pelin kohderyhmä on rakennusalaa opiskelevat oppilaat ja opettajat sekä rakennusalasta kiinnostuneet henkilöt.
Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää Sandbox oppimispeleihin liittyen tai haluatko antaa palautetta? Lähetä viestit osoitteeseen sandbox[at]salpaus.fi

Tuliko pelatessa virhe tai ongelmatilanne? Täytä Ongelman kuvauslomake